Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pui masat cu sos Teriyaki si mustar, cam asa a stat treaba cu masajul pe ziua de azi......))))
Mai intai am curatat bine puiul, l-am spalat, apoi l-am uscat cu niste servetele.
Intr-un castron am pus mustarul, sosul Teriyaki, uleiul si piperul si am amestecat bine. Separat am masat puiul cu sare grunjoasa, cam o lingura e suficient, am masat la exterior si la interior, apoi am luat puiul masat si l-am pus in castronul cu sos si ''l-am imbaiat'' bine , am acoperit castronul si am lasat cca. 1 ora sa se odihneasca.
Intr-o sticla cu gat larg, am pus cateii de usturoi striviti, asa cu coaja cu tot, am pus 2 lingurite de mixt de condimente si am umplut cu apa.
Intr-o tava am pus hartie de copt, am asezat sticla in centru, apoi am pus puiul pe sticla, am bagat tava la cuptor. Tava cu pui am pus-o in tava de la cuptor, in care am pus apa, avand grija sa nu scada apa, sa fie tot timpul apa. La foc mic 2 ore, apoi am marit un pic focul si n-am m-ai pus apa in tava, sa se poata rumeni puiul. Am servit cu piure de cartofi si gogosari umpluti.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult